Nyheter

Sommarfest 2024

  • 16 sep 2024

image: Sommarfest 2024

Tack för en fin sommaravslutning i lördags med kajakstafett och demonstration av grönlandsroll på vattnet och god mat och trevligt gemenskap runt bordet på land.  

Medlemsbrev augusti/september 2024

  • 4 sep 2024

Dagarna blir åter kortare, men ännu är vattnet varmt och paddling underbart. Kanske ska du förlänga säsongen och skaffa en torrdräkt?

Sommarens organiserade turer på olika nivåer var uppskattade och gick till bland annat Svenska Högarna, Lådna, Gisslingsö och Söderarms skärgård.
Till hösten kan du delta i en Lyxtur (kölista här) och en tur till Stendörren (kölista här).

Tisdagspaddlingarna fortgår ett tag till liksom torsdagarnas teknikträning. Är du nyfiken på att rolla? Kika på ett klipp på FB-gruppen Paddelkompis, där du ser två av teknikträningens ledare. De deltar också i SM i roll.
Vill du kanske själv bli ledare inom klubben? Utveckla då din paddling och anmäl dig till träning för Grönt paddelpass här.
Några initiativ till surf har också tagits, passa på att prova de rankare kajakerna vid bryggan medan vattnet ännu är varmt och håll utkik på Paddelkompis.

Sommarfesten blir en höstfest, boka lördagen den 14/9 från kl 14.00 då vi äter pizza och leker vattenlekar ihop (de som vill)!

Lördagen den 22 september går tävlingen Öarna Runt av stapeln kl 10.00 från klubbens brygga med många kanotklubbar med på startlinjen. Banan är ca 15 km och registrering av ankomsttider stängs efter två timmar. Se mer info här.

Fortfarande är vi många som nyttjar klubben och vi behöver hjälpas åt att vara varsamma med klubbandan, varandra och ordningen.
Kom ihåg att lokalerna är endast för medlemmar, du får ta med dig dina barn under 16 år gratis eller en ickemedlem mot kostnad på paddling.
Soporna behöver rullas ut till vändplanen för tömning på torsdagar, och sedan hämtas på samma plats fredag morgon/fm, kanske av dig!
Städningen är som alltid aktuell, spontanstäda eller anmäl dig här.

Vi ses på vattnet,
Styrelsen Fridhemskanotisterna