Medlemsbrev oktober/november 2024

  • 2 okt 2024

Hösten är här, temperaturen kryper nedåt och dagarna blir allt kortare. Med torrdräkt, sällskap och pannlampa på kvällen är det paddelbart, med bonus av lugn och tystnad på vattnet. Kanske får du extra sällskap av klubbens bäver.

Flod, Höst, Träd, Löv, Lövverk, Höstlöv

I helgen som gick följde hela 16 personer med på en solig och lyckad lyxpaddling, kommande helg blir det tur för klubbens ledare och därefter går en tur till Stendörren.

Tisdagspaddlingarna når snart men inte än sitt slut för säsongen; tekniktorsdagarna fortsätter fram till bassängträningens start den 26/10 (kom överens i evenemangstråden via Paddelkompis ang. samåkning).

Vill du ha ännu mer kajak, paddla på Havskajakens dag 27/10.

Höstfesten blev en både mysig och rolig tillställning med paddelstafett i olika slags kajaker och uppvisning av rollteknik.

Boka in söndagen den 20/10 kl 9.30-15.00, då det blir en gemensam städ- och fixardag med lunch och fika. Kom och bidra!

För att förstärka samt underlätta städningen framåt provar vi från och med november att utöver städschemat ha fasta städdagar då vi hjälps åt.
Månadens första söndag kl 14.00 (3/11) samt månadens andra onsdag kl 17.30 (13/11). Dessa städpass är inte organiserade, se städlistan för instruktion.
Kanske belöna dig med bastu och bad efteråt?
Soporna behöver fortsatt rullas ut till vändplanen för tömning på torsdagar, samt hämtas tillbaka på fredagar.

Kom fortsatt ihåg att lokalerna endast är till för medlemmar, du får ta med dina barn under 16 år gratis eller en ickemedlem mot kostnad på en paddeltur.

Sist men inte minst vill vi gärna träffa dig på klubbens årsmöte tisdagen den 26/11 klockan 18.00. Ytterligare inbjudan kommer.

 

Vi ses på vattnet,
Styrelsen Fridhemskanotisterna